Bedankt!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Heidi
20 Juni 2009 | België, Boom
dat jullie met mij mee leven.
Inshalah!
20 Juni 2009 - 18:50
Blacky/Johnny:
Cool to read your stories Heidi, looks like a great experience, remember to post photos too!
Philippe -
21 Juni 2009 - 08:13
Claudia:
ik lees je blog alle dagen! Schitterend gewoon :-)
geniet er maar van! xxx -
21 Juni 2009 - 09:34
Nancy Nackaerts:
Dag Heidi,
ben er nu pas in geslaagd om door je verhalen te gaan. Best zwaar maar moet toch die extra voldoening geven. Ik wens je nog veel sterkte ginder en heb me intussen aangemeld om op de hoogte gebracht te worden telkens er iets wordt neergepend, groetjes, Nancy N -
21 Juni 2009 - 12:29
BRIGIDA ROSOLINO:
Wat ben jij een staffe madam. Heb net heel je blog gelezen. Het doet toch wel iets met ne mens....
Doe dat daar nog goed en blijven schrijven hé.
xxx
Bri -
21 Juni 2009 - 18:09
Sandra De Kapster:
he meid,geweldig om te lezen hoe je t daar naar je zin hebt,al lijkt t soms wel hard daar.Ik volg je verhalen op de voet en hoop dan ook dat er mss ook eens een foto bij kan.Geniet er nog van en tot schrijfs he.Dikke kussen -
22 Juni 2009 - 08:47
Swa - Tina:
Ongelooflijk, prachtig werk dat je daar verricht. Heb vandaag al je berichten nogmaals ( deze keer iets rustiger) gelezen. Moet inderdaad soms ook even slikken. Nogmaals... één woord : chapeau.
Swa -
22 Juni 2009 - 18:51
Frans En Reinhilde:
Knap werk Heidi.
Het is al meer dan 10 jaar geleden dat wij in Senegal waren en de vriendelijk lachende mensen, de prachtige baobabs, het roze meer en het eiland Goeree blijven we herinneren. -
22 Juni 2009 - 20:14
Christel:
Eindelijk fotokes !!
Senne heeft een spreekbeurt gehouden over de talibés! Met succes ! Osmane wat een schatje !!! -
23 Juni 2009 - 05:57
Chris:
je ziet op de foto's dat je het goed doet even weg te zijn uit de gewone omgeving.Je vind je zelf terug en relativeerd het drukke leven hier.Waar maken wij ons druk in?Leven is meer dan wat je hebt.Doe zo voort en laat je niet kisten door hun levenswijze.x Papa en Yarren -
23 Juni 2009 - 07:51
Michel VhH:
Hallo Heidi,
bewonderingswaardig wat je daar allemaal doet voor die kinderen. Het moet een heel leerrijke en pakkende ervaring zijn voor je...
Het moeilijkste moet nog komen..de dag dat je vertrekt..Sterkte en doe ze daar de groeten van me ;-))